in ,

Zeneiskolai sikerek

Az idei tanév nem volt könnyű a zenei oktatásban résztvevők számára sem, hiszen a korábban megszokott koncerteket elmaradtak, vagy a megszokottól eltér formában -például beküdött felvételek alapján – lehetett azokat megtartani. A Fréderic Chopin Zenei AMI növendékei így is újabb sikerekkel gazdagodhattak.
A X. Rácz Aladár Országos Cimbalomversenyen  népzenei cimbalom kategóriában Unger Balázs tanítványai jeleskedtek. Az I. korcsoportban  Csontos Regő 3. helyezést, a II. korcsoportban  Tari Levente 1. helyezést ért el.

A XV. Országos Gitárverseny döntőjében Kósáné Szabó Beáta növedékei közül  Hering Fanni az I. korcsoportban 3. helyezett, Kiss-Molnár Brúnó a II korcsoportban 8. lett.


A XII. Országos Négykezes és Kétzongorás verseny döntöjébe két páros jutott be (Radnainé Puer Judit tanítványai) : a II.korcsoportban Goda-Béndek Ábel és Molcsán – Farkas Norbert,  a VII. korcsoportban (tanár-diák) pedig Szegvári Gábor Tibor és Radnainé Puer Judit mutathatja be tudását.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Királyi kastély 25

Megszűnik a belföldi távirat és a Posta-Világfax