in

A Zöld Híd tájékoztatója a zöldhulladék gyűjtéséről, a kukák ellenőrzéséről és a lomtalanításról

A lomtalanítás megújítása mellett a zöldhulladék elszállítását is megkezdik, valamint az ügyfelek hulladékgyűjtőinek méreteit is összevetik az adatbázisukban szereplő adatokkal.

(Bővebb tájékoztatót találnak a mellékletekben.)

Zöldhulladék:
A cég idén március 23-án megkezdi a november 30-ig tartó zöldhulladékgyűjtést. Ennek érdekében a Zöld Híd a héten megkezdi a lebomló, zöld színű zsákok kiszállítását az ismert és megszokott értékesítési pontokra. A részletes menetrendet a www.zoldhid.huoldalon lehet megtalálni.

Hulladékgyűjtők ellenőrzése:
A Zöld Híd megkezdi a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásban részt vevő ügyfelek teljes körű ellenőrzését. Ennek alapját az adatbázisban szereplő ügyféladatok képezik. Kérik, hogy vizsgálat előtt az ügyfelek is ellenőrizzék az ingatlanuk elé kihelyezett edényzet méretét és darabszámát az NKHV Zrt. által kiállított számlán feltüntetett adatokkal.

Lomtalanítás:
A Zöld Híd idén nem előre bejelentett időpont(ok)ban tarja meg a lomtalanítást, hanem 2019-től bevezeti a házhoz menő begyűjtést. Ez azt jelenti, hogy május 1. és június 30. között lehet leadni egy igénybejelentő lapot személyesen (ügyfélszolgálati irodákban), azonosítás után telefonon (+36-28-561-200) vagy emailben (lomtalanitas@zoldhid.hu). A lomtalanításra Gödöllőn ezek után június 1. és július 31. között kerül sor a leegyeztetett és a Zöld Híd által visszaigazolt időpontban.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Alkotások azoktól, akik már viselik a”másként látó szemüveget”

Liszt-díjat kapott Szilasi Alex zongoraművész